Op onze Halloweentraining kwamen zo'n 100 jonge atleetjes opdagen. Bijna iedereen toonde zijn creativiteit en kwam verkleed en leuk geschminkt naar de 'speciaal aangepaste training'. De piste werd omgetoverd in een 'halloween-parcours' waar lopen, springen en werpen met een alternatieve beleving op het menu stonden, alles gehuld in speciaal sfeerlicht en omkaderd met 'griezelmuziek van de bovenste plank'. Kortom genieten was het geblazen voor onze jongste kids, die welkom geheten werden in de 'Lyra-hel' door Pietje de Dood en Merlijn de Tovenaar in hoogsteigen persoon. Onze griezel-jeugdtrainers zetten alweer hun beste beentje voor en dat waarderen we ten zeerste... Achteraf trakteerde de club alle aanwezigen, waarbij ook onze trouwe G-atleten, op een heerlijke hotdog met griezelsausje. Afgaande op de reacties vond iedereen het reuzeleuk en dat vinden we natuurlijk zeer fijn... Een avond om niet snel te vergeten... De afwezigen hadden alweer ongelijk... Je kan mee genieten van de griezelsnoetjes bij de foto's via de link...