Zaterdag staat onze 1° Natuurloop gepland van het 19° Powerplus Natuurloopcriterium. Na het overlegcomité van woensdag dienden we onze organisatie nog lichtjes aan te passen. Zoals reeds gemeld passen we het covid-safe ticket toe voor de deelnemers en de toeschouwers. Hiervoor zal een tent opgesteld worden ter hoogte van de ingang van CC De Mol om de scanning van het CST te laten doorgaan voor de deelnemers en de toeschouwers. IEDEREEN dient daar eerst te passeren voor scanning (ook toeschouwers) en zal een polsbandje krijgen, waarmee je via looplijnen toegang krijgt tot het atletiekstadion en de inschrijvingen, die zoals gewoonlijk doorgaan in de foyer van CC De Mol. Wel zal er een looplijn georganiseerd worden met ingang via de hoofdingang CC De Mol en uitgang via de uitgang 'Aarschotsesteenweg'. Er kan TER PLAATSE nog steeds ingeschreven worden... IEDEREEN dient PERMANENT een mondmasker te dragen. Hierop zijn 2 uitzonderingen voorzien : deelnemers aan de Natuurlopen tijdens de sportactiviteit (in startzone wordt mondmaskerplicht opgelegd tot enkele minuten voor de start en na aankomst wordt gevraagd het masker opnieuw op te zetten om zich in het publiek te begeven) en zittend bij verbruik van dranken in de horeca. Bij verplaatsingen in de horeca dient het masker te worden opgezet. De kleedkamers van CC De Mol zullen toegankelijk zijn om zich om te kleden. Douchen wordt niet toegelaten bij beslissing van de lokale overheid. Ook bij het betreden van de kleedkamers is de mondmaskerplicht aan de orde. We rekenen op jullie burgerzin en begrip voor de organisatie en hopen dat jullie positief meewerken aan een veilige editie. We zijn er klaar voor om jullie opnieuw de kans te geven jullie sportief uit te leven. Tot zaterdag...