Pfff... eindelijk! Niet simpel om aan een wedstrijd te kunnen deelnemen met al de afzeggingen en de overvolle snelle inschrijvingen van andere atleten. Lars DH blijft vlammen. Zo wist hij nu zijn pr van de 60m naar 7.84" te brengen wat zijn 3de beste van dit indoor seizoen al was. Ook zijn naamgenoot Lars M. liep even snel over de 60m en verbeterde zich met maar liefst 0.64 sec. en ook Matthijs, die het normaal op de langere afstand focust, wist zijn beste op de 60m naar 8.48" te brengen. Bij de scholieren dames vielen geen best tijden te rapen maar mogen hun tijden toch gezien worden. Kjersti deed op de 60m er 8.13" over en Jutta 8.16". Kjersti nam dan nog met succes deel aan de 60 meter horden waar ze als 2de eindigde in een sterke tijd van 9.40"! Ook Lola deed haar dit na maar dan bij de juniores waar de lathoogte 0,84cm bedraagt. Ze klokte bij haar 1ste jun. wedstrijd af op 9.74" en was hier best tevreden mee. Ook Svelte kan terug blikken op een mooie horde wedstrijd waar ze de klok liet stoppen op 9.32" en hiermee de snelste juniores van de dag werd! Op de 60m liet Svelte ook al zien dat haar basis snelheid goed zat door sneller te lopen dan ooit en af te tikken op 8.52". Tot slot kon seniores Lynn ook haar kunnen laten zien over de geliefde horden waar ze als primus eindigde met een tijd van 8.92". Goe bezig atleten. Hopelijk volgen er nog vele wedstrijden, Fingers Cross!