8 jeugdatleten trokken naar Hoboken om er tussen de veldlopen door een leuke 'meerkampnamiddag' van te maken. 5 pupillen meisjes traden aan en leverden enkele opgemerkte prestaties. Vooral de supersnelle tijd van ons 'nieuw' sprintbommetje Good-Luck sprong in het oog. Ze was de beste van de 27 op de 60m in 8"63 en verpulverde daarmee het clubrecord van Hasse in 2018 met liefst 0.18". Opvallend en leuk was zeker dat alle meisjes binnen de top-10 eindigden op de spurt met PR's voor Saar en Lauren. Bij de horden hadden we hetzelfde scenario met hier Jolien als primus en enige meisje onder de 11". Voor Good-Luck en Saar was dit alweer hun beste prestatie. Bij de kogel toonde Lauren haar veelzijdigheid en werd er mooi 2° met een PR van 7m77. De extra-verspringtraining van trainer Jean loonde ook want Jolien, Good-Luck en Saar verbeterden hun beste sprong met Jolien als 2° in totaal. Uiteindelijk werd de eindklassering opgemaakt met de punten van de 4 proeven. Hier ook viel op dat onze meisjes echt wel zeer veelzijdig zijn en ze haalden allemaal de eerste helft van de 27 deelnemers. Good-Luck haalde met 1985 punten liefst 372 punten meer als het clubrecord van Sam DV in 2016 en werd knap 2° in de eindstand. Lauren werd mooi 3° met 1920 pt, Jolien 4° met 1849 punten, Saar 7de met 1542 pt en Julie 11de met 1285 pt. Knap!  Ook de miniemen jongens zetten hun beste beentje voor en ook zij zorgden voor enkele mooie bestprestaties. Voor eerstejaars Senne was dit een verbetering van zijn PR hoog en ver. Wout als eerstejaars en Lukas als 2° jaars verbeterden hun 60m, Hoog en ver. In de totaalstand op de vijfkamp werd Senne mooi 10de met 2374 punten, Wout werd 12° met 2282 punten. Beiden werden wel knap 2° en 3° eerstejaars miniem. Lukas werd 15° van de 27 miniemen die deelnamen met 2086 punten. De veelzijdige trainingen bij de jeugd voor hoog (olv Ilse), horden (Paul) en ver (Jean) werpen meer dan hun vruchten af en dat zien we graag.