Kangoeroes Thomas en Victor en benjamins Alix, Flor en Emile gaven het goede voorbeeld in het voorprogramma en beleefden een zeer leuke meerkamp. Daarna kwamen de pupillen en miniemen in actie. Bij de aflossingen was het tweemaal bingo met een zege voor de pupillen Lauren, Saar, Julie en Good-Luck. De miniemen jongens Thomas, Jaan, Lukas en Senne moesten slechts 1 ploeg voor zich uit dulden in 45"80. Bij de pupillen meisjes liet Good-Luck haar supersnelle beentjes zien en verbeterde het 4 jaar oude clubrecord van Fleur naar 8"56 met 0.11". Ook de andere meisjes Lauren (3°), Saar, Julie en Janne waren sneller dan ooit. Bij de jongens Bent en Thomas hetzelfde verhaal met 9"78 en 9"96. Bij het verspringen wist Lauren de zege te halen met 3m86 en verbeterden Julie en Thomas hun bestprestatie. Bij hockeybal haalden Lauren en Saar het podium. Saar verbeterde aanzienlijk naar 28m61. Op de 1000m tot slot zagen we een zeer sterke wedstrijd van alweer Lauren, die in de laatste ronde nog mooi remonteerde en een knap PR van 3'33"68 beloond zag met brons. Ook Janne maakte indruk als eerstejaars met 3'53"94 en een verbetering van haar PR met meer dan 10". Bij de miniemen verbeterde Louise haar 80m naar 12"82 en bij de jongens zagen we PR's voor de snelste miniem van het ganse pak Senne die voor het eerst onder 11" dook naar 10"99. Ook Jaan, Jitse en Thomas waren sneller dan ooit. Bij het verspringen werd Mare knap 2° met een PR van 4m11 en ook Lena sprong naar een PR. Bij het kogelstoten verbeterde Lena met 34 cm en Lukas en Senne lieten het tuig verder landen dan ooit. Bij de 1000m zagen we een sterke prestatie van Louis die liefst 11"73 van zijn tijd afdeed naar een mooie 3'35". Heel veel blije gezichtjes en een leuke namiddag voor onze Lyrianen onder een stralend lentezonnetje met dank aan de jeugdtrainers Jean, Joeri, Ilse, Gery en Hans voor de begeleiding.