Ook Christian Iguacel verkeert in goede conditie. Hij kwam uit voor zijn Spaanse club tijdens de bekercompetitie 1° Division in Huesca, in de Noord-Spaanse provincie Aragon. Hij liep daar een schitterende 400m vanuit baan 7 en liet de klok stilstaan op 46"37. Hiermee zette hij na zijn 45"93 op de Flanders Cup van Merksem in 2021 zijn 2° beste tijd ooit neer. Leuk ook om mee te geven dat er niemand in de Spaanse Bekercompetitie (Ere Divisie en 1° Divisie bij 8 competities) beter dan als Christian. Bovendien dwingt hij hiermee een selectie af voor de Universiade (World University Games - WK voor Studenten) in het Chinese Chengdu van 30/06 tem 05/07/2022. Limiettijd stond op 46"57. Hiermee solliciteert hij nog uitdrukkelijker naar een plaatsje bij de Tornados. De uitslag kan je terugvinden via de link. Een filmpje van zijn race treft u aan via de link foto's.