Voor de corona-doorbraak maakten onze dames promotie van 1° Landelijke naar de hoogste afdeling van de Vlaamse Atletiekliga. Vandaag mochten ze voor de laatste keer apart (vanaf volgend jaar samen met de heren) strijden voor de beste Vlaamse ploeg. Niemand had vooraf durven te hopen dat onze dames zo'n sterk parcours zouden afleggen. Het liep als een trein en net voor de aflossingen stonden ze liefst 12 punten voor op Waasland en nog iets meer op Leuven. Maar dan sloeg het noodlot toe want bij de 4X100m werd een stokwissel hen fataal, terwijl ze op kop lagen van de snelste reeks... De meisjes van de 4X400m persten er nog alles uit en uiteindelijk strandde onze onfortuinlijke ploeg op slechts 1 luttel puntje van de zege. Pech... Pech...Pech... maar de damesploeg mag met meer dan opgeheven hoofd dit bekerverhaal verlaten. Na een promotie al op dergelijke manier meespelen voor de titel is weinig clubs gegeven... De perfecte teamspirit zorgde ervoor dat de tegenslag snel werd 'doorgespoeld' en vooral het idee dat ze hiermee de 'mixed ploeg' misschien op weg zetten naar de 'Super-League dames en heren' van volgend jaar maakte alles dan weer goed! De heren wacht morgen de moeilijke opdracht nog beter te doen qua plaats als onze dames... wij duimen! De prachtige resultaten kan je nog eens doornemen via de link en de knappe foto's werden genomen door supporter Kjersti en Hasse waarvoor dank! Via de link treffen jullie ook het verslag aan van RTV waar enkele Lyrianen aan het woord komen...