Wil jij onze jeugdatleten mee begeleiden en maximaal laten genieten van atletiek en van sporten in het algemeen, dan zijn we naar jou op zoek. Geen ervaring? Geen probleem! Als je dat wenst kan je in eerste instantie onder de vleugels van onze bestaande trainers mee helpen bij de trainingen. Een cursus boordevol inspiratie en voorbeeldtrainingen is beschikbaar. Je kan zelf aangeven welke dagen je beschikbaar bent. Je hoeft niet elke week op woensdag en vrijdag beschikbaar te zijn. Enkele keren per maand zou al een zeer grote hulp zijn! Zie jij dit helemaal zitten, stuur dan als de bliksem een mailtje aan Gery of Ilse. (gery.follens@aclyra.com of ilse.bogers@telenet.be) Twijfel je, en wil je vrijblijvend eens komen mee lopen om te kijken of het iets voor jou is, spreek dan gerust Gery of Ilse aan voor de training. Je mag ook een mailtje sturen. Wat bieden wij jou? Je wordt opgenomen in een gemotiveerd en supertof jeugdtrainers team. Je ontvangt een onkostenvergoeding per training Wie wenst kan een (laagdrempelige) trainerscursus volgen waarvan de club de kosten draagt. (cursus voorzien op 10 en 11 september in eigen club) Eeuwige dankbaarheid, roem en faam ;-)