Cadet Hasse H. en juniore Lola DR presteerden op dag 1 van het Vlaams Kampioenschap bijzonder knap en liggen beiden nog op medaillekoers. Lola verbeterde haar persoonlijke beste op de 200m aanzienlijk en zette een mooie tijd neer op de horden (15"19). Na dag 1 staat ze op een 3° plaats. Hasse had ook haar dagje met een zeer sterke 1m57 hoog, verbetering van haar beste met 9 cm en PR op kogel. Bij de horden bleef ze in de buurt van haar PR met 11"84. Na dag 1 bezet ze de 2° plaats en dat als eerstejaars op liefst 27 cadetten-meisjes. Het ziet ernaar uit dat de 800m alles beslissend zal zijn over de medailles van het KVV en PK. Senior Willem G. staakte de strijd na 3 disciplines terwijl Pieter S. pech kende met 3 nulsprongen bij ver. Verder liep hij zijn beste 100m ooit in 12"01 en bleef in de buurt van zijn beste bij de 400m, hoog en discus. Het wordt spannend uitkijken naar dag 2. De foto's zijn van de hand van Nadia V., waarvoor dank...