Wat ik al een beetje voorspelde in een eerder artikel werd vandaag waarheid. Hasse zorgde als eerstejaarscadet voor een sterke prestatie op het Kampioenschap Meerkamp. Voor de afsluitende 800m stond ze nog op de vijfde plaats maar liep een schitterende wedstrijd. Verstandig klampte ze eerst aan om uiteindelijk in de laatste decameters naar de zege te snellen in een schitterende besttijd van 2'29"96. Hiermee nam ze revanche voor de iets mindere speerworp en de vertesprong waarmee ze iets onder haar kunnen bleef eerder op de dag, die geteisterd werd door kil en nat weer. Uiteindelijk schoof ze op in de eindstand en werd ze met 3617 punten knap 3° beste Vlaamse van de 28 deelnemende cadetten en dit als eerstejaars! Ze werd ook gelauwerd als beste van de Provincie Antwerpen. Ook Lola kwam de verwachtingen tegemoet op de 2° dag. Ze verbeterde op de slotdag eerst haar ver en sprong voor het eerst voorbij de 5m, om dan uiteindelijk na een redelijke speerworp in de buurt te finishen van haar beste 800m met 2'25"05. Uiteindelijk werd ze met een persoonlijke beste van 4637 punten (slechts 7 pt van CR van Svelte...) knap 2° Vlaamse en Provinciaal Kampioene.  Ook Pieter S. werkte de 2° dag van zijn 10-kamp als senior af. Het was voor hem vooral een testcase om te zien hoever hij stond na zijn comeback. Met 4616 punten werd hij knap 6° beste Vlaamse atleet en 4° van de provincie.