Zo'n 250 kids melden zich aan voor de meeting van het Antwerps jeugdcriterium, verdeeld over 80 kangoeroes en benjamins en 170 pupillen en miniemen. We waren getuige in het eerste deel voor de allerjongsten van een atletiekhappening waar plezier, inzet, sfeer en blije gezichtjes de hoofdtoon vormden. Iets later kwamen de pupillen en miniemen in actie en ook hier was er heel wat inzet en sfeer, wat wij als organisatoren alleen maar kunnen toejuichen. Later volgt een uitgebreid verslag meer nu kunt u reeds de uitslagen en de knappe foto's bekijken. Het uurschema kon op de minuut gevolgd worden, ondanks de massale opkomst en dat hebben we alleen maar te danken aan de talrijke vlijtige medewerkers en juryleden. Ook de opruiming was in een recordtijd van 1 uurtje geklaard... Knap en fier om van dit sterke team deel uit te maken. De vele lofbetuigingen van de aanwezigen deel ik graag met iedereen die zijn steentje bijdroeg... BEDANKT !!!