Op de EA Permit meeting te Kortrijk kwamen in een sterk bezet buitenlands veld 2 Lyrianen in actie. Dylan Owusu liep eerst een 400m in een behoorlijke 48"82 en 2 en een half uur later kwam hij ook nog aan de start van de 200m waar hij zijn beste tijd ooit neerzette met 21"88, spijtig genoeg met iets teveel rugwind. Belgisch discuskampioene Babette was dolblij dat ze ook haar discipline op het programma plaatsten en bedankte met een mooie worp van 53m10 als 2°. Bij de Grote Prijs de Wallen in Zwijndrecht kwamen 2 Lyrianen in actie op de ietwat ongewone 600m. Cadet Lennert VD liep een sterke wedstrijd en zette als winnaar een clubrecord neer met 1'35"25 en Stefan S. flirtte met zijn clubrecord van vorig jaar en kwam slechts 0.04" tekort met een tijd van 1'27"27. Mooi zo en prettig verlof aan iedereen die dit nog tegoed heeft....