Trainer Hans meldt ons: "Hoe beter een zondag spenderen dan een familiebezoek te combineren met een meerkamp in Pelt dacht Saar (Pup V)? Ze verdedigde met trots en afwisselend succes de rood-witte kleuren en eindigde overall mooi 6e. Bij de spurt haperde de start een beetje en verspringen blijft een werkpuntje (trainer Jean ;) ). Op de 1000m werd Saar knap vijfde met een benadering van haar PR, maar de discus was het persoonlijk succesje van de dag met een dik PR (+2m67) van 18m55." Ook kroop hij in de pen voor een verslagje van de uitreiking van de crosstrofee : " Vrijdag 24/jun mochten onze laureaten van het Antwerpse veldloop seizoen hun diploma, shirt en trofee in ontvangst nemen te Mortsel. Dank je PC Antwerpen om dit alsnog te organiseren, onze atleten straalden! Dit jaar werd bij de pupillen en miniemen telkens de top 15 uitgenodigd. Iedere laureaat mocht een diploma en bijbehorend shirt in ontvangst nemen. De winnaar van iedere categorie kreeg ook een prachtige trofee. Ook dit jaar was AC Lyra weer rijkelijk aanwezig. Thomas (Pup M1; 6e), Tim (Pup M2; 3e), Jarne (Min M1; 15e) waren de gevierde mannen. Dikke proficiat kerels! En dan kwam onze sterke Pupillen vrouwen lichting aan de beurt. Janne werd bij de Pup V1 als 5e gehuldigd. Bij Pup V2 stonden er maar liefst 4 lyriaantjes in de ranking: Julie (15e), Lauren (10e), Jolien (4e) en Saar kreeg als eind laureaat met het maximum van de punten (maar liefst 6 crossen en het PK gewonnen deze winter) de trofee overhandigd. Well done girls!"