Charlotte opende de dans op de 800m waar ze in de 2de reeks uitkwam tegen heel wat toppers waardoor ze haar wagonnetje kon aanpikken en hiermee naar een sterke 2'13"35 liep wat 8 honderdsten beter was dan haar vorige beste. Ze eindigde als 5de van al de deelnemers maar was wel de snelste jun. van het pak! Kobe kwam uit in de 4de reeks op de 200m en liet met 21.01"+0.1, iedereen achter zich, zette zijn derde snelste tijd ooit neer en verbeterde zijn eigen CR met 18 honderdsten! Arne die zoals al de andere atleten nog wat wedstrijdritme kwam opdoen na zijn wedstrijd van woensdag in Zoetermeer, waar hij met zotte wind toch nog de 2m07 hoogte overschreed, werd ook de beste bij het hoogspringen na een bijna foutloos parcours, waar hij 3 beurten nodig had op de 2m, daarna 2m03 aan zich liet voorbij gaan om te eindigen met 2m06 na 3 mislukte pogingen over 2m10. Weeral goed gedaan van onze atleten!