Onze pupillen meiden Julie, Jolien, Good-Luck, Lauren en Saar trokken met een missie richting AAS criterium Kapellen, in hun zog gevolgd door de 2 grote broers Lukas en Wout. Bij de miniemen mannen werden Lukas en Wout mooi 2de in een mixed ABES-LYRA aflossingsploeg (4x80m). Bij het kogelstoten, 150m spurt en hoogspringen nestelden Wout en Lukas zich telkens mooi in de top 10. Onze pupillen meiden werden vorige week Provinciaal Kampioen 4x60m (33"99), waarbij ze slechts 3 honderdsten boven het CR bleven. Stiekem droomden ze dit CR de week nadien te verbeteren, maar hun uitstapje van de Memorial zat nog wat in de benen. Ze wonnen afgetekend de aflossing, maar bleven enkele tienden boven hun tijd van vorige week. Toch knap gedaan en dit lieten de meiden niet aan hun hart komen, ze domineerden om beurten alle volgende disciplines (35 deelnemers). Lauren won afgetekend het kogelstoten met PR van 8m89 (+3cm). Ook Saar wierp een PR (4de, 6m96 +4cm). Good-Luck en Jolien eindigden mooi in de top 15. Bij de 60m horden was Good-Luck primus (10"78), op de voet gevolgd door Jolien, Lauren en Saar. Julie eindigde knap 11de. Bij het verspringen streden Lauren en Jolien om de eerste plek, waarbij Lauren winnend afsloot met wederom een mooie sprong boven de 4m (4m05). Jolien werd knap 2de. Good-Luck, Julie en Saar nestelden zich in de top 15. Saar won tot slot het discuswerpen met een technisch mooi uitgevoerde worp van 17m57. Ook hier vonden we nog Lauren en Jolien terug in de top 15. 5 disciplines, 5x Lyra boven… maar vooral 5 enthousiaste glunderende meiden!