Op deze zondag trokken pupillen Lauren Wuyts en Tim Mylemans onder begeleiding van mama en trainster Katleen (verslaggever van dienst) met z'n tweetjes naar de meerkamp van Geel. Op het programma: hoogspringen, kogelstoten, 60m spurt en een afmattende afsluitende 1000m. De twee startten met het gedacht nog een keertje te genieten van hun favoriete sport, hoogspringen voor ze weer het veld in trekken. Trainers Arne en Ilse geven namelijk heel wat passie door aan onze jeugd. Maar hier namen Tim en Lauren ook hun mindere nummers erbij. Lauren sprokkelde over de vier nummers 1890 punten bij elkaar met drie eerste plaatsen (hoogspringen met 1m35 en 516ptn, 60m in 9,15 voor 625 ptn en kogelstoten met 8m10 en 420 ptn). Haar aansluitende 1000m bracht nog 329 ptn op met 4:09:15. En dat was genoeg om in het totaal de eerste plek te behouden van de 26 deelnemende meisjes. Tim maakte een heel andere rekensom voor zijn 1998 punten. Hij startte met een PB op het hoogspringen met 1m36 voor 526 ptn en een tweede plaats en moest onmiddellijk naar de spurt om een 9:84 neer te zetten en 459 ptn op te rakelen, de moed zakte even in de schoenen bij het kogelstoten met een 6m15 en 291 ptn. Met een klein beetje rust en het voelen van de positieve vibe bij Lauren dacht Tim alles op alles te zetten bij zijn favoriete 1000m. Maar een tweede PB en weer een tweede plaats na een prachtig duel met 3:19:50 gaf net niet genoeg voor het podium en eindigde vijfde van de 34 jongens. En wij weer naar huis voor frietjes want... de atleet die een PB verbreekt bepaalt de menu!