Het was een verre verplaatsing naar Brugge en Katleen met coach Koen en Anja met vriend Bart moesten vroeg uit de veren omdat ze al in de voormiddag aan de bak moesten. Katleen beet de spits af en bewees aanstonds dat ze een ochtend mens was. Ze pakte meteen de kop van de 35 en 40 jarige dames en liet ze allemaal achter zich waardoor ze als kampioen in een tijd van 2'27"72 even later het podium op mocht om verdiend haar gouden medaille in ontvangst mocht nemen. Op de 80meter horden had Anja maar één concurrent, Xenia van AC Lierse die als winnaar finishte om enkel tellen later zelf af te klokken in 15.47", wel met 2.2 meewind waardoor ze waarschijnlijk al de horden kon nemen in 3-pas maar waardoor dit goed was voor een dik verdiende zilveren medaille! Dat beloofd voor volgend seizoen want dan zijn het geen concurrenten meer als ze samen van de fusie club AV Lyra-Lierse deel zullen uitmaken als ploegmaatjes! Na de middag was het onze ouderdomsdeken Roland die aan het werk moest bij de M70 groep. Hij werd, zowel bij het discus werpen met 16m81 en bij het kogelstoten met 6m79, 5de in de ranking. KNAP gedaan van onze rood-witte afvaardiging!