We gaan niet tot 1 in de puntjes uitgebreid verslag maken maar kort samengevat, jullie waren FANTASTICH! De sfeer zat goed, iedereen had er zin in, dat bewijzen de vele mooie prestaties! Weet wel dat de inpakt van de enkele weken (verdiende) vakantie natuurlijk te zien was in de iets mindere uitslagen, maar iedereen, stuk voor stuk, heeft het beste van zichzelf gegeven met als resultaat maar liefst 12 podium plaatsen en evenveel persoonlijke best prestaties en dit met 19 pupillen en miniemen. Mooi toch? Via onderstaande link kan je de individuele prestaties in detail bekijken. Ook de jongsten, Thomas, Alix en Emile leefden zich uit op de 3-kamp onder de hoede van trainer Hans en kregen daarna een verdiende medaille en rugzak. En al deze gemotiveerde atleten werden met de hulp van de evenzeer gemotiveerde trainers Hans, Anki, Joeri en verslaggever van dienst begeleid en dit met ondersteunende aanmoedigingen van vele ouders en sympathisanten waarvoor dank! Misschien minder opvallend maar er waren  2 jury leden van Lyra aan het werk tijdens deze wedstrijd, namelijk Annik en Jurgen. Ook jullie bedankt voor het wekelijks helpen om de wedstrijden in goede banen te leiden! Zo zit het atletiek seizoen er zo goed als op en waren er ook verschillende atleten die de opmerking maakten dat dit laatste keer was dat ze hun AC Lyra singlet konden showen!