Coach Fons ging vandaag samen met Stef en Lena speerwerpen in Turnhout. Ondertussen sprongen Lars en Matthijs een onderling verspringduel. Stef opende de debatten en mocht als verste worp 38.30m laten optekenen. Een beetje onder zijn beste maar de aanloop liep niet erg lekker vandaag. Lena kwam als tweede aan de beurt. Ook bij haar voelde het aanvankelijk niet super goed aan, ze bleef de eerste 5 worpen een paar meter onder haar beste. Echter bij de laatste was het bingo met 38.55m, en schrijft ze eindelijk en op het nippertje het clubrecord op haar naam. Stef bleef met een worp van 38m30 een 1.5m onder zijn beste ooit maar kon hier mee leven. Coach Fons kon nu niet onderdoen en wou heel graag verder dan Lena en Stef geraken. Dit lukte onder handjes geklap van zijn 2 kapoenen Magnus en Rosie met als resultaat 39m37 maar net geen de verhoopte 40m. Ondertussen sprongen Lars en Matthijs hun verspringduel. De eerste sprong was voor beiden de beste. Ze gaven 6 x het beste van zichzelf. Lars (5.34m) sprong een voetje verder dan Matthijs (5.09m). Ook onze huidige recordhoudster bij het hamerslingeren, Malien stond in de kooi vandaag om nog wat wedstrijdritme op te doen voor het pk hamerslingeren van volgende week. Ze bevestigde haar vormpeil door nogmaals boven de 30m te werpen (31m10)! Knap gedaan Lyrianen.