Zondag ging de jaarlijkse 10 mijl van start in het Nederlandse Tilbug. Nicolaï zette een hele knappe prestatie neer door als 5de te eindigen in een tijd van 48'32" wat maar een kleine 2 minuten trager was dan de Keniaanse winnaar Emmanuel Kiprop. Voor Nicolaï was dit zijn snelste tijd ooit vermoed ik en dit tegen 3.01' per km met een gemiddelde snelheid van 19.9km/uur en dit met een negatieve split met een hele snelle laatste km. Heel STERKE prestatie Nicolaï! Hij vertrekt over een goede week richting Flagstaff voor een maand op trainingskamp om dan terug te komen voor CrossCup te Roeselare met in het achterhoofd het doel om in het voorjaar een snelle marathon te lopen.  Ook Roland liet weten dat hij meegelopen had op 10 miles. Hij hoopte op een tijd van minder dan 2 uur maar strandde op 14 sec. van zijn doel en finishte als 3650ste van de 3685. Je moet het maar doen als 70 jarige Roland! PROFICIAT beiden!