Met vier lopers van onze groep trokken we naar de 29ste editie van de Knoesselloop te Broechem. Een kleinschalig en gezellig evenement waar we in het verleden al dikwijls zijn geweest. Kristof Declerck en Robin Hellemans namen deel aan de 10milles en liepen allebei op hun niveau met een mooie 7 plaats algemeen en 5de master voor Kristof in 1u06’40” of 4’09”/km. Robin liep binnen in 1u15’25” op een 13de plaats, knap gedaan Robin. In de koers over 8.2 km verraste Kevin Crabbe, die drie weken geleden de marathon van Antwerpen had gelopen, door zeer ambitieus mee te gaan in de start met de latere winnaar. Hij liep naar een knappe 2de plaats in 30’01” of 3’39”/km. Tot slot nam Ulrich Adriaensen start in de 5.5 km race die hij uitliep in 23’15” of 4’13”/km om te eindigen op een 4de plaats. Na een lange onderbreking zonder competitie een veelbelovend (her)begin. Een tevreden coach Koen en verslaggever van dienst!