Onze jongste werpster Malien wist met 33m88 haar eigen CR bij het hamerslingeren te verbeteren met 70cm en zo zich zeker te stellen van een mooie 3de plaats. In het randprogramma deed ze mee aan het discuswerpen bevestigde ze haar worp met 31m94 en dit onder het goedkeurende oog van trainer Wim en waarbij Malien het 13 jaar oude CR van Rebekka Van Bockstal wist te verbeteren. Nadien was het de beurt aan Lukas Bats bij de senioren om een aanval te doen op het Lyra clubrecord hamerslingeren, maar ondanks verwoede poging bleef het bij een mooie 42m20 wat toch een nieuw PR is en goed was voor een zilveren stek. Trainer Wim deed nog eens mee en wist met een aardige 37m75 de titel mee te brengen. Nadien gingen beide heren aan de slag in het gewichtwerpen .. met voor beide een provinciale titel en voor Lukas een nieuw CR met 13m62! TOP en KEI GOE gedaan atleten en bedankt trainer Wim die in de pen kroop voor dit verslag en foto's, die te bekijken zijn via onderstaande link!