Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, dient iedere atleet een singletje/topje/TShirt te dragen om aan een wedstrijd deel te nemen. Omdat we vanaf 15-10 onder de nieuwe naam 'AV Lyra - Lierse' in competitie uitkomen, hebben we ook een nieuwe outfit laten ontwerpen (Zie 'link'). Voor de benjamins en kangoeroes hebben we een T-Shirt laten ontwerpen, voor de atleten vanaf pupil is er keuze tussen een singlet en/of een topje. We openden hiervoor een heuse webshop-wedstrijdkledij die je kan openen via de link. Vergeet je bevestiging van aankoop via de webshop niet mee te brengen. Je hoeft geen maten op te geven, want je kan ter plaatse passen... Voor de vrijetijdskledij is er een webshop-vrijetijdskledij van de firma Vermarc. Het paswoord is: AVLyraLierse. Voor de juiste maat kan je op de homepage op deze link klikken. Opgelet: we raden (voor jongeren) een personalisatie aan. Zo kan de naam van jezelf of je kind op de achterzijde van de kledij linksonder of op andere items gedrukt worden. Zo komt achtergelaten kledij steeds bij de juiste persoon terecht… 😊