Deze cross dag begon met wat aanschuiven voor een parking, een lange wandeling naar het mooie Provinciale domein Nieuwdonk  en de gezellige drukte aan onze tent van onze jongste atleten die er echt zin in hadden om hun nieuwe clubkleuren en naam te showen op hun eerste winterwedstrijd. Door de aanwezigheid en hulp van onze jeugdtrainers werden de atleten goed opgewarmd en klaar gestoomd voor deze aangename aflossingswedstrijd die tegen de middag voor ons geopend werd door de pup meisjes Janne, Liv en Evelien die 2 maal 1000m en 1x 800m moesten overbruggen en 27ste aankwamen van de 69 deelnemende ploegen. Ook de onze pup jongens  Thomas, Matz en Emile deden hun uiterste best en kwamen als 32ste van 75 ploegen over de meet. De miniemen meisjes en jongens kwamen elk met 2 ploegen aan de start. Mare, Good-Luck en Lena vormden de Lyra-Lierse 1 ploeg en Saar, Lauren en Julie ploeg 2. Ze kwamen sterk uit de verf en eindigden als 15de en 24ste van de 73 deelnemende ploegen. Ook de jongens, die dezelfde ploegnaam droegen als de meisjes weerden zich tussen een massa van 91 deelnemende ploegen. Zo eindigden Senne met Ingo en Victor als 70ste en Tim met Bent en Cor als 31ste voor wat het waard is, want hier geld voor al onze AVLL ploegen de olympische gedachte "Deelnemen is belangrijker dan winnen"! Ook de cadetten waren met 3 ploegen afgereisd naar Berlare waar de dames Eelen, Louise en Khady een mooie ploeg vormden. Knap dat ze hier stonden, want eigenlijk is dit niet hun ding, namen de zenuwen soms de bovenhand, maar na wat opbeurende aanmoedigingen van ouders en trainers  stonden ze zeker hun mannetje tussen de 64 ploegen en eindigden ze sterk als 50ste. Onze heren cadetten konden 2 ploegen mobiliseren en liepen dezelfde 100m-1000m-1300m afstanden als de dames. Thor en Jitse waren de starters met Ferre, Ward en Louis en Lennert die de volgende aflossingen liepen. Slotloper Lennert overschreed de meet als 34ste en Ward als 48ste van de 55 deelnemende ploegen. Sterk gedaan jongens! In naam van al de aanwezige trainers en entourage mogen we zeggen dat wij van de inzet en clubsfeer weeral genoten hebben en hopen we dat dit ook zo was voor al de deelnemende atleten. Op naar meer zou ik zeggen! En nu tijd nemen om te supporteren voor onze andere ploegen vanaf scholier.