Twee atleten gingen de provinciale grens over om de eerste indoormeeting van het seizoen mee te pakken en ze presteerden super. Samen waren ze goed voor 5 medailles op 6 onderdelen. Thomas VH begon met een derde plaats en een serieuze verbetering van zijn persoonlijk record bij het kogelstoten. Bij het verspringen lukte de aanloop niet helemaal, maar hij was toch tevreden met een 8ste plaats. Bij het hoogspringen tenslotte evenaarde hij zijn persoonlijk record en dit was voldoende voor een zilveren medaille. Lauren W verbeterde haar persoonlijk record met het verspringen en kon zo de zilveren medaille bemachtigen. Ook bij het kogelstoten kon ze als eerstejaarsminieme haar mannetje staan en stootte naar een derde plek. Tenslotte het hoogspringen waar ze de vorige wedstrijden volgens haar minder in presteerde. Ze was zeer tevreden dat ze terug vlot over de 1m35 ging en dat gaf haar duidelijk vertrouwen. Ontspannen sprong ze nog over 1m46 naar de eerste plek. 2 super tevreden atleten met hun eerste indoor van het seizoen.