De veldloop te Bonheiden kende een enorme opkomst met zo'n 966 deelnemers. Onze vereniging deed een aardige duit in het zakje met liefst 59 atleten aan de start. Iedereen vermelden zou ons te ver drijven, maar ik dien iedereen van klein tot groot te feliciteren voor zijn inzet. Ik beperk mij tot de vermelding van de top-10 plaatsen... De atleten met beperking gaven het goede voorbeeld met 11 aan de start. Jeff finishte knap als 3°. Daarna zagen we de jongsten aan het werk met kangoeroe Lize, gevolgd door de benjamins die ook het beste van zichzelf gaven en beloond werden aan de aankomst met een mooie naturaprijs. Bij de pupillen haalde Aygesul sterk uit met een 7° plaats op 43 en Lena werd bij de 2° jaars 8° op 40 deelnemers. Ze werden respectievelijk 5° en 6° van de provincie.  Bij de miniemen eerstejaars werd Saar knap 8° en 3° van de provincie. Bij de jongens liet Tim meteen zien dat er met hem rekening moet gehouden worden want hij was steeds vooraan op te merken en moest in de laatste ronde enkel 1 atleet voor zich uit dulden. Bij de cadetten viel vooral de sterke prestatie van Lennert op die schitterde met een 5° plaats op 47. Bij de scholieren bouwde Jo zijn wedstrijd verstandig op om met een mooie 10° plaats te finishen. Bij de juniores haalde Fiebe een verdienstelijke 7° plaats. In dezelfde wedstrijd waren onze masters dames goed op dreef, want Katleen en An finishten knap als 2° en 4°. Jasper tot slot kreeg de eer de rij te sluiten met de korte cross. Hij miste hier nipt het podium om knap als 4° te finishen... Op nu naar onze veldloop in en om het Fort van Kessel op zondag 20-11. We hopen IEDEREEN daar te mogen begroeten. Inschrijven kan reeds via Atletiek.nu...