Op zaterdag ochtend zat de eerste nacht er op. Er waren late vogels en ook vroege vogels maar al bij al heeft iedereen een behoorlijke nachtrust gehad. In de voormiddag mochten de benjamins en pupillen zich klaarmaken voor balspelen binnen en buiten terwijl de miniemen een initiatie judo voorgeschoteld kregen gevolgd door squash en voetbalbaseball. iedereen gaf het beste van zichzelf. Na een lekker middagmaal steeg de spanning in het sporthotel. De jeugdatleten werden in groepjes verdeeld en ze werden geblinddoekt in het bos achter gelaten., gewapend met foto's waarmee ze de weg konden terug vinden en een trainer die GEEN hulp mocht zijn. Onderweg moesten er heel wat opdrachten vervuld worden ( Dieren zoeken, 1kg eikels meebrengen, raadsels oplossen en antwoorden zoeken. Dat de trainer geen hulp mocht zijn was helemaal geen probleem, dit bleek uit het oriëntatie vermogen van sommige trainers. Gelukkig waren de kids beter in het zoeken van de weg zodat we opgelucht alle trainers terug in het sporthotel zagen verschijnen. De laatste net voor het schemerdonker. Na het avondmaal bouwde er zich weer een gezond stresske op want het free podium zat er aan te komen. Ijverig werd de laatste hand gelegd aan de optredens door nog een keertje te oefenen op de kamers. En dan was het zo ver, de show kon beginnen. En wat een show. Onze atleten hebben niet alleen talent op de piste, ze kunnen zo in de showbusiness gaan. Ook de jeugdtrainers gaven het beste van zichzelf. Nadat de prijzen werden uitgereikt kon iedereen stik kapot beddewaarts. Zondag ochtend 7.30u weerklonk voor de tweede dag op rij "Goedemorgen morgen" op de kamers. Met kleine oogjes werd het ontbijt genuttigd. Het was opvallend stiller dan de vorige dagen. Nadien ochtendgym op muziek onder leiding van coach Jean. Voor de middag stond nog een alternatieve meerkamp op het programma waarbij 7 proeven denken en doen moesten afgewerkt worden gevolgd door een teamfinale loop. 's middags werden we verwent met stoofvlees en frietjes en een slaatje. Nadien was het tijd om de kamers leeg achter te laten en vertrokken we naar het zwembad. Na het zwemmen was voor velen het bobijntje helemaal af. Terug in het sporthotel waren de mama's en papa's daar om nog mee te genieten van het slotmoment waarna iedereen ontzettend moe maar zeer enthousiast over het weekend naar huis kon gaan. ( de foto's zullen eerstdaags volgen via link onderaan dit bericht) Ik wil graag iedereen bedanken die dit weekend mogelijk heeft gemaakt door zijn steentje op een of andere manier bij te dragen aan het slagen van dit kamp. Zonder trainers, feestbestuur, helpers, personeel van het hotel... kan dit niet gerealiseerd worden. Dikke dikke merci!!!! De trainers willen ook graag alle atleten bedanken voor het fantastische weekend en de ouders voor het vertrouwen om jullie kinderen bij ons achter te laten.