Bij het Provinciaal Kampioenschap veldlopen in Hulshout kenden onze atleten heel wat succes. Bij de medaillewinnaars noteren we de titel voor scholiere Astrid VB, die als Vlaams en BK 2022 haar favorietenrol waarmaakte. Zelfde verhaal voor scholier Mats V., die bij zijn comeback als eerstejaars iedereen het nakijken gaf met een splijtende eindspurt. Ook minieme Saar VC liep een goede wedstrijd en moest slechts 1 atlete voor zich dulden met zilver als beloning. Zilver was er dan ook weer voor de onverslijtbare Leon Wuyts in de cat M75. Brons was er dan weer weggelegd voor de juniores Fiebe en de blij verraste Irina en ook Axl, die helaas wat hinder ondervond van zijn griep eerder in de week. Seniore Katrien en master An C. waren dan ook weer blij met haar sterke cross beloond met een bronzen plak. Ook het verhaal van net niet kunnen we ook ophangen voor atleten die nipt het podium misten als 4°. Miniem Tim en broer en scholier Jo M. waren deze onfortuinlijken. Cadet Lennert liep ook naar deze plaats na eens sterke wedstrijd. Seniore Lissa en master Dirk V. gingen ook tot het uiterste en vielen ook nipt naast het podium... Verder nog mooie ereplaatsen (top 10) voor  minieme Chloe (5de) en master Ellen G. (10°), die ook 4° werd in haar categorie W35. Ook de andere AVLL-leden zetten hun beste beentje voor en liepen een verdienstelijke veldloop waarbij de kangoeroes Sanne en Vik, de benjamins jongens Jasper, Elias, Thomas, Romeo, Lennert en Ali, Jannes, Niels, Lander, Lucas en Wout , de benjamins meisjes Zowe en Caitlin. Bij de pupillen traden aan: Noah (12°), Aygesul (13°), Alix (32°) als eerstejaars en Janne (11°) en Evelien (14°) als 2° jaars. Bij de jongens ook sterk gelopen door Thomas VH (14°), Jonas (17°) en Matz (27°) en Luca (32°). Bij de miniemen eerstejaars haalden de meisjes Jolien (11°), Julie (13°) en Stans (17°) allemaal mooi de eerste helft. Bij de jongens waren ze met 48 aan de start, waarbij Senne knap 13° werd en Kasper 23°. Lars vocht zich naar een 40° plaats. Tweedejaars Jarne liep een sterke 15° plaats op 26 deelnemers. Bij de eerstejaarscadetten zagen we ook nog heel wat strijdlust bij Jitse (18°) en Louis (24°).  Ook de atleten met beperking ontbraken niet op het appel en gaven zoals steeds het beste van zichzelf, beloond met een mooie medaille voor Joke en Ine en de heren Joni, Jeff, Jens, Elias, Geert en Ayden, die in deze volgorde de finishlijn haalden. Met 61 AVLL-leden waren we de 2° best vertegenwoordigde vereniging en dat zo lieten we ons dan ook regelmatig positief opmerken. Mooi zo!