Met 49 AVLL-leden waren we de 3° best vertegenwoordigde vereniging op deze veldloop in Herentals, mooi zo! Seniore Heleen toonde zich de beste en haalt zo na Essen haar 2° zege in het nog prille 2023. Ook master An werd mooi 2° in haar leeftijdscategorie W40. Flore werd ook mooi 2° atlete met beperking. Collectief presteerden we alweer zeer sterk met heel wat top-10 plaatsen. Nadat de kangoeroes Lize, Marcel en Vik en de benjamins Jasper, Elias, Lennert, Romeo, Tibor, Emile, Robbe, Jannes, Lander, Niels en Juul het goede voorbeeld gaven, werden de pupillen Noah, Thomas, Jonas en Janne respectievelijk 5°, 8°, 9° en 10°. Ook Alix, Rune, Pieter, Luca en Matz deden meer dan hun best. Bij de miniemen meisjes werd Saar mooi 4°, liep Julie naar een knappe 7° plaats en ook Jolien miste nipt de top-10. Bij de 2° jaars werd Chloe zeer mooi 5°. Bij de jongens zagen we een sterke Bent die op een haar het podium miste. Bij dezelfde reeks van eerstejaars miste Senne nipt de top-10 en liep Lars verdienstelijk naar de 25° plaats. Bij de 2° jaars zagen we een sterke Wout, die terug aanknoopte met een prachtige 5° plaats. Jarne werd in deze reeks 12°. Scholier Jonas W. werd 11°. Ook onze onvermoeibare Leon droeg onze kleuren alweer waardig uit als oudste deelnemer (77 jaar!) van het ganse pak. Bij de atleten met beperking dienen we zeker ook nog de 7° en 8° plaats van Sanne en Ena te vermelden. Jaro en Jeff waren niet weinig fier met hun 6° en 9° plaats en ook Hannes, Jeroen, Elias, Quinten, Lander, Geert, Ayden en Daan waren weeral blij en fier onze clubkleuren te mogen dragen bij deze bijzondere groep atleten.