Vandaag was het hoogdag voor Malien en de afsluiter van een mooi indoorseizoen. Met een 8-tal indoor wedstrijden en de vele voorbereidende trainingen van trainer Wim was Malien klaargestoomd om aan dit laatste kampioenschap van het indoorseizoen deel te nemen. Trainer Wim kon er helaas niet bijzijn, maar niet getreurd, trainer Dirk DH (gewezen trainer van de ondertussen gestopte kogelstoter Matthias Q.) nam deze taak op zich en offerde zijn zaterdag speciaal op voor Malien waarvoor hij ontzettend bedankt word! Malien, was tezamen met de haar trouwste supporster oma Carina, vrijdag al afgereisd naar Louvain-La-Neuve zodat ze uitgeslapen tegen 11u30 klaar stond aan de kogelstand. Malien opende met 11m19 om daarna elke worp zich te verbeteren met de goede raad van coach Dirk. Tot de voorlaatste worp stond ze op de 4de plaats met 11m76. Spannend! Malien pepte zich nu op voor haar laatste worp en dit met succes! Met 12m rond als resultaat pakte ze alsnog de 3de plaats met amper 7cm meer als de 4de geplaatste atlete. SCHITTEREND gedaan en natuurlijk dat de oma, coach Dirk en vanop afstand, trainer Wim dik tevreden en fier waren om Malien mooi te zien pronken op het podium met haar bronzen medaille rond haar nek! Dik verdiend Malien! Enjoy it!