In afwachting van een uitgebreider artikel kan je nu reeds meegenieten van de uitgebreide fotoreeks (zie 'link') van een dagje TOPatletiek met sfeer van het begin tot het einde. Zonder meer de allerleukste wedstrijd van het jaar. Van bij de openingsceremonie zorgde het jeugdteam samen met de talloze vrijwilliger-medewerkers voor een TEAMSFEER zonder weerga. Een gemeende dankjewel aan al de deelnemers die voor de welgekomen bekersfeer en spanning zorgden, het jeugdteam is ontzettend TROTS op jullie superkanppe ploegprestatie die uiteindelijk beloond werd met een podiumplaats op luttel 1,5 puntje van de 2° plaats. We maken ons dus op om deze stunt te herhalen op zaterdag 23-09 tijdens de finalewedstrijd !!! Een hele grote DANKJEWEL voor de talrijke supporters, alle (jeugd)trainers die onze kids prima coachten, de ontelbare helpers voor en achter de schermen die als TEAM zorgden voor een vlekkeloze, sfeervolle, sportief hoogstaande en mooie organisatie. Jullie waren zonder uitzondering GROOOOOOTS !!! Voor de foto's een bijzonder woordje van dank aan Toon Symens, Tim De Landtsheer, trainer Hans Vanchaze, Veronique (mama van Lauren) en Hilde Carens.