Wat begon als een kille dag eindigde in zonnige KNAL prestatie want onze cadetten en scholieren dames/heren team eindigden heel sterk en onverhoopt op de 5de plaats. Waar we wel zeker van waren is dat we dankzij de inspanningen van onze atleten en trainers ons mannetje zouden staan en dat we al tevreden zouden zijn met het behoud in 2de afdeling. Het was nog wat koffiedik kijken wat de dag ons zou brengen, temeer omdat er verschillende atleten voor de 1ste maal uitkwamen in een voor hun niet gewone discipline zodat we al de openstaande proeven buiten 4st konden opvullen met de gedachte, één is één punt. Maar de atleten hebben dankzij hun motivatie en inzet ons (de trainers) blij verrast! Analiseer zelf maar eens de uitslag want met 11 best prestaties, acht keer 13 punten hebben we onze club AVLL zeker laten schitteren wat resulteerde in deze STERKE en KNAPPE einduitslag! PROFICIAT! Je zal misschien ook wel gemerkt hebben dat ik geen namen van atleten en hun individuele prestaties heb vermeld omdat al de deelnemende atleten, ongeacht hun uitslag, het beste van zichzelf hebben gegeven en met zijn allen een bijdrage geleverd hebben voor het behalen van de 317.5 punten en hele mooie 5de plaats. Ook de talrijke aanwezige trainers verdienen een DIKKE pluim want tezamen met vele supporters stuwden ze onze atleten naar deze glansprestatie en dankzij onze fotograven Sien en Nadia kunnen we nog dagen nagenieten met hun geleverd beeldmateriaal, THANKS! ONE TEAM - ONE DREAM !!!  ps: de groepsfoto's zijn deze van s'morgens en deze van na de wedstrijd zodat hopelijk de meeste trainers en atleten verdiend in de spotlights komen te staan.