Nog even snel een internationale wedstrijd meepikken voor we drie dagen in Mechelen vertoeven voor de Special Olympics nationale spelen. De eerste wedstrijd van de dag was het direct prijs voor Peter Genyn die een nieuw wereldrecord vestigde. Onze atleten wisten dus dat ze het onderste uit de kan moesten halen om ook goed te presteren. De prestatie van de dag was bij het speerwerpen bij de vrouwen. Elise V verbrak hier haar eigen BR. De trainingen bij Fons werpen echt zijn vruchten af. Connor, Jens H en Jaro liepen een zeer snelle 100m met een mooi nieuw PR voor Jens H die voor het eerst onder de 13s dook. Daarna liep Jaro nog de 400m waar hij zijn pr serieus verbeterde. De eerste warmte speelde onze twee lange afstandslopers een beetje parten, maar toch zetten ook Jeff en Hannes een mooie prestatie neer. Ook werpen kunnen de heren. Hannes waagde zich nog eens aan de discus, terwijl Bart en ook Hannes de zware kogel goed konden wegstoten. Bart en Jeff namen ook nog de speer ter hand. Voor Jeff was het zijn eerste wedstrijd met een speer van 800gr als 2dejaars Cadet. Dit enkel omdat we een geldige prestatie nodig hebben voor het BK. Het ging iets moeizamer, maar de prestatie was zo goed. Bij het verspringen van de heren zagen we een hele groep boven de 4m springen. Ook de vrouwen waren goed vertegenwoordigd. Jadzia en Ena liepen een mooie 100m. Eliese waagde zich sinds lange tijd nog eens aan de lastige 400m. Een iets te snelle start, maar op wilskracht verbeterde ze toch haar PR. Ook Janne liep hier een mooie tijd. Ine en Joke kwamen dan weer voor het langere werk en genoten van de aandacht tijdens het lopen. Bij het kogelstoten op het einde van de dag merkte je al wat vermoeidheid bij Jadzia, Tanja, Sanne en Elise. Toch waren hier de prestatie ook goed. Sanne en Tanja gooiden ook de speer mooi ver weg. Ook bij het verspringen waren er mooie sprongen bij onze meisjes te zien. Op het einde lieten onze twee aflossingsploegen nog het beste van zichzelf zien. Klaar voor Special Olympics. De foto's zijn van de hand van trainster Ann Crauwels en Eddy Van Den Broeck.