Onze jeugd kwam vandaag in actie op het PK Jeugd in Merksem. Meest opgemerkte prestaties kwamen zonder twijfel van eerstejaarsminieme Good-Luck die niet alleen haar clubrecord op de 80m aanscherpte met 0.22" naar 10"24 maar ook de titel pakte tegen heel wat tweedejaars. Bovendien haalde ze ook nog zilver op de 150m met een bestprestatie van 19"52 (PR-0.11"). Jolien was dan weer de minieme die het goede voorbeeld gaf en de titel haalde op de 150m Horden in een knappe 21"98 op slechts 0.02" van het clubrecord van Svelte M.. Bij de korte horden miste ze nipt het podium. Ook Lauren wou niet onderdoen en zette een knappe verspringreeks neer met de kers op de taart bij de laatste sprong. Na een kleine correctie sprong ze naar een schitterende 4m82 waarmee ze niet alleen de titel pakte maar ook haar PR aanscherpte met 8 cm. Bij de jongens was miniem Senne het meest succesrijk. Nadat hij op de 150m zijn PR aanscherpte naar 19"33 met 0.08" en zilver opstreek, deed hij dit nog eens over op de 80m en hoe! Hij spurtte naar een schitterende 10"23, goed voor zilver maar ook voor een verbetering van het 11-jaar oude clubrecord van 'Belgian Falcon' Simon VH met 0.13".  De laatste medaillewinnares was dan weer pupil Evelien V. die een sterke 1000m neerzette in een PR van 3'42"17 (PR -6"10") verdiend bekroond met brons. Bij het verspringen verbeterden miniemen Cor, Tim en Julie en de pupillen Thomas en Lukas hun bestprestatie. Bij hoog sprong Matz hoger dan ooit. Bij de 60m presteerden Thomas, Lukas en Louis sneller dan ooit. Bij de horden verbeterde Matz zowel in de reeksen als in de Finale zijn besttijd. Louis wierp de vortex beter dan ooit en ook Thomas liet de discus verder landen als zijn beste. Sterre liep haar beste 150m, Saar deed dat op de 1000m, nadat ze nipt het podium miste bij discus. Charlotte liet de kogel 72 cm verder dan ooit landen. Janne kwam met een 5de plaats bij ver en de 1000m met PR nipt tekort voor eremetaal. Grootste pechvogel was alweer Mare B., die bij de 150m Horden ten val kwam bij de eerste horde, haar voet hevig verzwikte en afgevoerd werd naar het ziekenhuis. Bij deze wensen we haar een zeer spoedig herstel toe! Met 3 titels, 6 podia en 2 clubrecords en meer dan 25 bestprestaties kunnen we moeilijk ontevreden zijn. Bijzondere dank ook aan de schitterende begeleiding van de jeugdtrainers Hans, Anki, Katleen, Ilse, Mike, Katia, Jan en Gery en de mooie fotoreeks van de hand van trainster Sien.