Met een opkomst van liefst 598 atleten, waarbij zo'n 129 clubleden kunnen we moeilijk ontevreden zijn... Sportief waren we ook succesvol met zeges voor AMH-atlete Elise, minieme Saar, scholiere Astrid en master Stefan. Ook waren er podia voor AMH-atlete Ine, miniem Tim en seniore Heleen. Er waren verder nog top-10 plaatsen voor AMH-atleten Connor, Jeff en Jeroen, Janne, Sanne, Joke, Ena en Anne-Carole, pupillen Aygesul, Janne, Evelien en Lena,  de miniemen Magnus, Jolien, Julie, cadetten Lennert en Khady, scholieren Sterre, Irina en Tess, juniores Axl en Fiebe, seniores Sander, Joppe en Katrien en de masters Dirk, An en Tine. We zetten samen met heel wat medewerkers een vlekkeloze organisatie neer en een woordje van bijzondere dank gaat ook zeker uit naar onze parcoursbouwers onder leiding van de onverslijtbare Leon die reeds vanaf donderdag in de weer waren voor het uitzetten van een prachtig parcours. De weersgoden waren ons ook gunstig gezind, althans voor de jeugdatleten die allemaal konden genieten van een leuke veldloop beloond met een heuse snoepdoos, met dank aan de firma Haribo. Leuk om te melden dat liefst 23 van onze benjamins en 9 van onze kangoeroes het veld introkken. Ook de cadetten waren op advies van trainer Jean met 11 jongens en 5 meisjes zeer sterk vertegenwoordigd en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen... Het past mij iedereen te bedanken voor zijn inzet, zowel sportief, als extra-sportief. Ook gelegenheidsfotografe, voorloopster en jeugdbegeleidster Sien verdient zeker een pluim. De foto's zijn van de hand van trainer Jean, Hans en Sien. Alvast een zeer geslaagde eerste veldloop met onze nieuw samengestelde vereniging AV Lyra-Lierse... One team... One dream... !!!