Prestatievergoeding – Elite-werking

1) Prestatievergoeding

Een prestatievergoeding voor atleten is bedoeld als waardering voor atleten die omwille van een doorgedreven motivatie tijdens trainingen opmerkelijke prestaties neerzetten. Op die manier zorgen zij er mee voor dat de club op positieve wijze in beeld gebracht wordt.

De meest opvallende prestaties zijn podia op diverse kampioenschappen, selecties en belgische records. Echter heeft dit het nadeel dat het halen van podia en/of selecties jaarafhanelijk is. Om hierop in te spelen werd een prestatietabel opgesteld, waarbij atleten een premie kunnen ontvangen indien ze een opmerkelijk prestatie neer hebben gezet.

Om in aanmerking te komen voor de prestatievergoeding van het seizoen 2022-2023, dient het hoofdbestand volledig ingevuld, ondertekend en terug bezorgd te worden bij Ken Follens (ken.follens@aclyra.com) vóór 15 november 2023.

Voor verdere vragen of opmerkingen kan men steeds terecht bij Simon Chovau (simon.chovau@aclyra.com).

Prestatievergoeding Seizoen 2022-2023

Prestatietabel Outdoor

Prestatietabel Indoor

2) Elite-werking AC Lyra

Vanaf een bepaald prestatieniveau, in combinatie met doorgedreven clubengagement, bestaat er een bijkomende elite-werking. Atleten die hiervoor in aanmerking komen zullen door het clubbestuur hierover gecontacteerd worden.