Op deze Superkrack3-Express3 indoormeeting waren buiten senior Glenn, die de zijn pr op de 60m wist te verbeteren naar 7.82", allemaal jeugdatleten t.e.m. cadet! De pup jongens Emile en Rune opende met verspringen. Ze deden dit voortreffelijk met 2m94 en 3m10 als verste, temeer omdat dit hun eerste indoor wedstrijd ver betrof, wat evenzeer zo was voor de 60m waar Emile na 10.54" aftikte en Rune 10.23", na een spoedcursus startblok! Ondertussen was miniem Lauren gestart bij het hoogspringen op 1m30 waar ze tot 1m46 de lat overschreed en 2de werd, Top! Victor was de enige miniem jongen van onze club en bleef op de 60m slecht 1 honderdsten boven zijn pr maar zette dit recht bij het verspringen waar hij met 3.56m verder sprong dan ooit, Knap! Op de 60m veroorzaakt Lauren een valse start, dan spreken we over de min meisjes, waardoor haar start en eindtijd van 9.24" bij de 2de poging wat minder was terwijl Mare in dezelfde reeks 23 honderdsten sneller was dan ooit en voor de 1ste maal onder de negen seconden dook met 8.79", Klasse! Beide meisjes hadden er nog niet genoeg van en leefden zich samen nog uit op de kogelstand waar Lauren de kogel 25cm verder liet landen dan ooit (9.12m) en waar Mare voor haar 1ste kogel indoorwedstrijd de 2kg zware bol stootte tot 8.40m. Sterk! Maar liefst 8 cadetten waren afgezakt naar Hoboken. Op de 60m spurt was het voor Sterre haar 1ste indoormeeting. Ze klokte af in 9.96" gevolgd door Louise die met 9.55", haar pr met negen honderdsten scherper stelde en was Malien de snelste van dit trio met 8.76" als eindtijd!  Even later stonden deze dames klaar aan de verspringbak.

Hier behaalde Sterre 3.24m, landde Louise slechts 1cm onder de 4m en werd Malien mooi 2de met 4.58m na 2 nul sprongen bij de 1ste  twee pogingen en aanloop verlenging van 5 voeten, oef! Goed gedaan dames! Ook de cadetten heren opende sterk op de 60m. Zo bleef Lukas met 0.03" boven de 9" maar wist hiermee zijn snelste tijd ooit te lopen, deed Jaan hem dit na door zijn tijd van het pk met 1 tiende te verbeteren naar 8.95" en klokte Jitse 0,14" boven zijn besttijd af na een iets mindere start wegens te weinig focus? Dit zette hij wel recht bij het hoogspringen door met 1m45 niet alleen als 2de te eindigen maar ook zijn pr met 5cm te verbeteren. Goed herpakt! Voor Lukas was het heel lang geleden dat hij nog hoogspring wedstrijd had gedaan maar desalniettemin geraakte hij toch tot zijn beste hoogte van 1m35. Voor Jaan was het dan zijn 1ste wedstrijd aan de hoogspring mat en toch, zonder te weten waar zijn start was voor zijn aanloop, geraakte hij tot 1m30. Kei goe gedaan boy's,  jullie zijn tenslotte nog maar 1ste jaars! En zo zat deze wedstrijd erop en kon ik eventjes iets nuttigen, voor ik tevreden van de inzet en prestaties van onze AVLL atleten, naar huis reed!