Er waren maar 2 atleten aanwezig op deze zondagse indoor meeting. Voor de pupillen meisjes was het Evelien Vets die na de veldlopen haar eerste indoorwedstrijd deed. Ze trad aan op de 60 meter helaas zonder haar spikes want de veldloop pinnetjes stonden er nog op. Na wat gesleutel door de Papa kwam dit op tijd in orde. Haar tijd op de 60m was 09.85" wat een 13 de tijd opleverde op 34 deelnemers. Na de spurt ging ze voor verspringen waar ze met wat zoeken naar de juiste stapjes een mooi resultaat neerzetten van 2.94m met een verdienstelijke 19de plaats op 33 deelnemers. Nu was het aan miniem Senne Vonk voor zijn strijd op de 60m met als doel de chrono onder de 8" te laten stoppen. Hij strandde op een tijd van 08.18" en was 1ste op de 17 deelnemers. Dan was de tijd voor het hoogspringen waar hij de strijd aanging met de lat en na een aanpassing van zijn stapjes sprong hij een verdienstelijke 1.40m. Hiermee werd hij  verdienstelijk 3de op de 17 deelnemers en spijtig genoeg mocht hij maar 2 keer proberen op de 1.45m. We kregen nog goede raad van de concurrerende trainer van RAM die uitlegde dat hij over die hoogte kon overgaan mocht hij langer blijven zweven alvorens zijn voeten dicht te klappen. Maar het zal voor de volgende keer zijn. Goed gedaan van beide AVLL atleten!