RCG organiseerde in Gentbrugge, de thuishaven van Abdi Bashir, het BK 1/2 Marathon. Het werd een legendarisch Kampioenschap want Abdi Bashir dook als eerste Belg voor het eerst onder het uur op deze afstand, ongelooflijk sterk! Maar wie ook imponeerde was de 50-jarige Stefan Van Den Broek van onze vereniging. Met een tijd van 1u08'57" of een gemiddelde van 3'16" per km verbeterde hij niet alleen het Belgisch record maar ook zijn besttijd sinds 2017. Hij werd vanzelfsprekend gehuldigd als Belgisch Kampioen M50. Sterk! Ook Jelle Tielemans en Sander Vlaminckx mogen fier terugblikken op hun prestatie want beiden zetten hun beste tijd ooit neer. Jelle was goed voor 1'15"53 (gemiddeld 3'36" per km) en Sander 1u20'44" of 3'53" per km. Joris Tavernier finishte in een besttijd van 1u19'52" of 3'50" per km. Mooi resultaat van ons AVLL-kwartet...