Toen Piet Den Boer als G-ambassadeur me op de Openingsplechtigheid aansprak en aankondigde dat deze Special Olympics de warmste Spelen ooit zouden worden, inspireerde dit zonder twijfel ons G(eweldig)-team van AVLL om er de BESTE SPELEN ooit van te maken op sportief vlak! De sfeer, teamspirit, inzet, schitterende begeleiding en luide aanmoedigingen van de talrijke supporters waren zo hartverwarmend dat ze onze atleten stuwden naar een recordregen aan medailles en ereplaatsen. Meerdere kippenvelmomenten volgden elkaar zonder slag om stoot op en lieten ons genieten van het pure van onze sport... succes en beleving 'hand in hand' maar vooral ook er staan als 'one team' die meer dan 'one dream' waarmaakten !!! De eindbalans was dan ook ONGELOOFLIJK met liefst 29 x goud, 19 x zilver en 6 x brons. Daar bovenop nog 6 vierde, 4 vijfde, 3 zesde en 2 zevende plaatsen. Een welgemeende dankjewel en hoedje af voor Katia, Betty en An die deze groep zonder meer SCHITTEREND hebben voorbereid en begeleid. Geniet mee van de foto's van  de hand van Jean en mezelf.