Zondag trokken enkele AVLL atleten naar Brussel om de nieuwe piste in het Koning Boudewijnstadion uit te testen. Het was een dag met typisch Belgisch weer en de wedstrijd werd tijdens het voorprogramma stilgelegd door zware regen, waardoor er heel wat vertraging was. De Belgian Falcons (4x100m) met Kobe en Robbe deden een poging om hun seizoen beste te verbeteren om zich zo te kwalificeren voor de world relays in de Bahamas in mei 2024. Ze moesten echter lopen in de regen en koude na een vertraging van 40min, zeker geen ideale omstandigheden en lieten 39.46" noteren. Nadien was het aan Hugo die deze keer de 400m voor zijn rekening nam. Hij liep de baanronde in 68.68, een mooie tijd op een natte piste en na een opwarming die maar bleef duren door de vertraging. Jammer genoeg liet niet enkel het weer, maar ook de organisatie het afweten in Brussel. Door een slechte organisatie liep de vertraging alleen maar op. Net voor het hoofdprogramma was het nog eens de beurt aan de Belgian Falcons. De regen was gestopt en deze keer kon de 4x100m ploeg wel een nieuw seizoen beste laten noteren van 39.06". Hiermee schuiven ze zeker wat plaatsen op op de wereldranglijst. Messalina deed in het hoofdprogramma mee aan de 400m. Ze werd vierde in een mooie tijd van 54.97". Na een paar moeilijke weken door blessures en ziekte, gaat het elke week beter en is ze zeker op de goede weg! Svelte kwam uit de de 400m horden waar ze het clubrecord van Else Belmans, dat dateert van 2008, verbeterde naar 61"71. Sterk! Elise koos in Brussel voor de 100m en de 200m, na een verbetering van haar record op de 100m in juli, was ze nog op zoek naar een nieuw persoonlijk record op de 200m. Ze won de 100m in een mooie 11.58" en won nadien ook de 200m in een nieuw persoonlijk en clubrecord van 23.50". Mooie prestaties op het einde van het seizoen en met een vertraging van 2u. Thanks Elise voor het neerpennen van het relaas van deze wedstrijd!