Op deze zonnige nazomerdag trokken 2 Kangoeroes en 3 Benjamins het veld in te Merksem. Marcel en Vik waagden zich met plezier aan een meerkampje van 30m, stoten, verspringen afsluitend met de 500m. Ook de benjamins Caitlin, Thomas en Elias beleefden een leuke voormiddag met een spurtje over 40m, springen op de hoogspringmat, vortexwerpen en de afsluitende 600m, alles beloond met een mooi prijsje... Bij de pupillen en miniemen waren we met 16 van de partij. Bij de aflossingen haalden de miniemen telkens brons. Bij de jongens mocht Pieter als pupil deel uitmaken van het Provinciaal Kampioenenteam met Senne, Bent en Matthijs en daar was hij zeer fier over. Bij de meisjes werd het kwartet samengesteld uit Charlotte, Saar, Julie en Jolien en ze evenaarden zo goed als hun PK-tijd. Individueel had pupil Jonas C. duidelijk zijn dagje en  verbeterde met brons naar 1m28 hoog (PR+8cm). Ook Pieter en Louis leefden zich uit bij de 60m, kogel en hoog. Janne was dan weer zeer succesvol bij de horden waar ze met goud ging lopen in een PR. Ook bij ver haalde ze het podium met 3m66. Bij de miniemen verbeterden Charlotte, Saar en Sterre zich bij het kogelstoten en eerstgenoemde liet haar werptalent zien bij speer met een PR. Bij ver haalden Jolien en Julie (voor het eerst) de 4m-grens en verbeterde Sterre ook haar PR. Jolien liet haar spurttalent zien met een PR op de 150m in 21"79 (PR-0.15"). Bij de jongens liet Senne zijn ambitie blijken door een dijk van een spurt op deze afstand. Hij verbeterde zijn PR naar 19"08 met 0.25" en zou dolgraag het 13 jaar oude CR van spurttrainer Jan G. (18"98) dit seizoen nog breken... Ook Bent verbeterde zijn 150m naar 23"45 (PR-0.18"). Matthijs liep voor het eerst deze afstand naar een knappe 21"45. Mooi werk van ons AVLL-jeugdteam en de begeleidende trainers!