Op deze 2° dag van het BK kwamen alleen nog enkele jongens in actie en ook zij waren gebrand op mooie prestaties. Onder een stralende zon werd de prestatie van de 2° dag zonder meer neergezet door Mats V., die als 1ste jaars scholier in de spurt net iets tekort kwam voor het podium op de 1500m maar een supertijd neerzette van 3'56"64 of liefst 2"36 onder zijn clubrecord waarmee hij nog zilver haalde op het Vlaams Kampioenschap in Heusden-Zolder op 15/08. Ook Sterre beleefde het verhaal van 'net niet' op de 800m. In een superspannende eindspurt finishte hij in 1'57"57 en ook voor hem werd een ondankbare 4° plaats. Bij de cadetten kwam Lennert iets tekort in een splijtende eindspurt na een tactische wedstrijd en werd verdienstelijk 8°. Lucas S., broer van Michael verbeterde dan weer wel zijn tijd op de 1500m met 1"51 naar 4'11"18 bij de scholieren. Kobe haalde 1m75 bij het hoogspringen dat van zeer hoog niveau was. Met 3 medailles (2 x goud, 1 x brons) , twee 4de plaatsen en een CR kunnen we tevreden terugblikken op dit prachtig georganiseerd BK! Je kan de beelden van de livestream nog eens bekijken via de link... Geniet ervan!