Op deze broeierige zaterdagmiddag in het verre Mol kwamen twee van onze miniemen in actie, Jolien en Senne. Er stond in het algemeen niet veel volk ingeschreven op deze meeting, maar de concurrentie was zowel bij de meisjes als jongens toch groot. Jolien opende met 80m spurt, waar ze nipt vierde werd in een knappe tijd van 11.70. Daarna stond voor haar het verspringen op het programma. In de volle zon, zonder een zuchtje wind of schaduw, sprong ze knap naar een derde plek. Haar laatste poging was de beste, 4m03. De aanloop liep niet goed, met telkens heel veel overschot voor de balk. Weeral werk aan de winkel voor Jean 😃. In het kogelstoten verbeterde ze haar PR naar 6m61, knap! Als afsluiter nog de heel vermoeiende 300m, met jammer genoeg weer de ondankbare 4de plaats. In het achterhoofd houdende dat Jolien het hier opnam tegen heel veel 2dejaars, zijn dit hele knappe resultaten! Senne liet het ver aan zich voorbij gaan en begon met de korte spurt op 80m die hij won in een knappe tijd van 10.32(zijn tweede beste prestatie dit seizoen). Nadien moest hij aan de bak bij het speerwerpen, dit ging iets moeizamer met een beste worp van 24m04. De werptrainer van Mol was zo vriendelijk om hem wat tips te geven en zei dat mits wat training hij nog veel verder kon, wat hem duidelijk een boost gaf. Hij liep ook nog de 300m, waar hij nog niet veel ervaring in had. Hij liep in de eerste reeks, waar hij heel knap naar een eerste plaats liep in een mooie tijd van 42.08". Maar liefst een verbetering van zijn PR met +6 seconden. In de tweede reeks was er nog een snellere jongen, dus uiteindelijk een hele knappe 2de plaats en het geloof dat hij ook op de iets langere afstand iets kan. Al bij al een leuke dag met knappe resultaten en weggesmolten ouders ☺️ . Verslag van aanwezige trainster en mama Anki --> THANKS