In afwachting van een verslag van de aanwezige trainers wil ik jullie de uitslag en de foto's die ik al ontvangen heb niet onthouden. Omdat ik het verloop van de verschillende wedstrijden niet ken zal dit verslag en nog komende beeldmateriaal aangevuld worden met het relaas van de begeleidende choaches. Hier alvast de uitslagen van de deelnemende atleten. Robbe behaalde met de 3de tijd van 11.10" de finale waar hij met een chrono van 11.06" nog een plaatsje kon opschuiven met een zilveren medaille als beloning! Svelte die haar wedstrijd begon op de 400H wist een 3de beste tijd neer te zetten van 62.07" en dus goed voor een bronzen plak. Daarna kwam ze nog uit op de 100m horden waar Svelte zich plaatste voor de finale in 15.42" om daarna als 5de te finishen in 15.22". Jitse liep dan de baanronde en wist zijn eigen pr en cr te verbeteren naar 49.32" wat 7 honderdsten sneller was dan ooit en wat belangrijker was een podiumplaats op het laagste schavotje verdiende! Kylian liep zijn 100m in de reeksen van Robbe en eindigde als 12de in 11.78". Elias deed naast de 100m, waar hij met 11.82" de 20ste plaats opeiste, nog de 200m waar Elias opklom naar de 15de plaats in de ranking met een afgeklokte tijd van 23.15". Als laatste kwam Heleen  aan de bak op de 1500m waar ze met 5'04"51 de ondankbare 4de plaats behaalde. KEI GOE gedaan atleten!