Op deze woensdagavond meeting van Looise wilde Malien haar kunnen bij het hamerslingeren nog eens testen voor het komend KVV en BK op 1 oktober. Door vakantie omstandigheden en door meer nadruk te leggen op het kogelstoten en het discuswerpen waren de trainingen op het hamerslingeren tot een minimum herleid. Nu dat de kampioenschappen op deze disciplines achter de rug zijn werd er op de werptrainingen meer gefocust voor de hamer en dit met succes! Trainer Dirk en de grootouders zagen dat bij het inwerpen de hamer al landen tegen de 40m. In de wedstrijd lande Malien haar hamer bij de 1ste poging al op op 38.02m wat meteen een verbetering was van 2m59cm van haar eigen clubrecord. De 3de worp was ook een nieuw pr en de volgende waren iets minder van afstand. TOP Malien. Moet je een boost geven tegen het BK! Op de ongewone afstand van 600m liep, de recent aangesloten cadet Louis, een sterke tijd van 1'37"73, een dikke 2 seconden boven het clubrecord. Ann De Swert pakte wel het clubrecord op de 600m, dit bij de +45 dames met een afgeklokte tijd van 2'04"64 en dit na haar CR op de 800m, gelopen in augustus. Mooi zo! Knappe resultaten van onze atleten!