Op deze Belgische Kampioenschappen Estafetten kwamen 7 AVLL-teams in actie. De titels werden binnengehaald door de atleten met beperking op de 4 X 100m met de heren met Jaro, Jeff, Jens en Connor. De dames deden niet onder met Elise, Janne, Nele en Jadzia. De honger bij de heren was nog niet gestild en het 4X400m-team met Joni, Jaro, Jeff en Jens kwamen als eerste met de stok binnen na een schitterende 4'18"29. Ondertussen waren de dames en herenploeg reeds in actie gekomen. Bij de heren liepen in de reeksen 4X100m achtereenvolgens Jitse, Robbe, Christian en Dylan naar een finaleplaats. Bij de dames waren Dora, Messalina, Mirthe en Lien van de partij en ze plaatsten zich vlot naar de Finale. Bij de heren nam Senne de plaats in van Jitse voor de Finale en ons kwartet knalde ei-zo na naar de titel die ze misten op slechts 0.04". Hun tijd mocht zeker gezien worden want met 40"91 bleven ze slechts 4 tienden boven het CR. De dames werkten hun Kampioenschap in stijl af met een mooie 5de plaats in de Finale. De masters dames met An, Katia (x2) en Katleen deden het ook verre van slecht. Ze haalden een knappe zilveren plak op de 4X800m en bleven met 10'47" slechts 10" boven de CR-tijd. Schitterend werk van ons AVLL-team!