Met veel goesting trokken we met 5 miniemen ploegen richting Berlare voor de Cross Cup Relays. Onze miniemen dames beten de spits af.  Met Julie-Janne-Evelien en Jolien-Saar-GoodLuck hadden we 2 strijdvaardige ploegen die mekaar waard waren.  Ze eindigden mooi in het eerste deel van het grote pak op resp. een 29e en 23e plaats op 85 deelnemende ploegen.  Vervolgens kwamen de miniemen jongens aan de buurt waarbij Bent-Tim-Kasper prachtig 11e werden op 80 ploegen.  Sterk gelopen! Ook onze 2 andere ploegen Thomas H-Jonas-Fonne en Ingo-Thomas VH-Louis streden voor wat ze waard waren en eindigden vlak bij mekaar op een 59e en 62e plaats.  Hierbij speciale vermeldingen voor Louis, die toch finishte op één spike en één sok omdat halfweg zijn schoen in de modder was blijven steken en Fonne, die als 2e jaars pupil sterk meeliep en zo onze derde ploeg kwam vervolledigen.  Goed gedaan allemaal… en nu met minstens 30 paar vuile schoenen en spikes vol modder moe maar voldaan terug richting huis. Verslag van de hand van onze verslaggever en trainer ter plaatse, Hans!