Door al het stormweer heen kwamen liefst 62 AVLL-leden opdagen voor de eerste veldloop in onze provincie te Bonheiden. Onze atleten met beperking openden de debatten. Jeff, Joni, Elias en Jens haalden de top-10. Ook Siebe en Daan liepen verdienstelijk. Annelies haalde het eerste podium voor de club. Liefst 13 kangoeroes en 7 benjamins gaven daarna het goede voorbeeld. Ze genoten allemaal van hun 600m lange veldloop en we zagen heel veel blije gezichtjes achteraf en zo hoort het ook. Daarna was het de beurt aan de pupillen. Zowé en Caitlin pepten elkaar onderweg op en bleven mooi in elkaars buurt als 7° en 8°. Alix hield ook vol als 35°. Bij de jongens zagen we heel wat inzet van Mil, Fonne en Emile. De miniemen waren ook goed vertegenwoordigd. Als eerstejaars zagen we alweer een sterke Janne. Ze liep naar een knappe 5° plaats. Bij de 2° jaars vochten Saar en Julie na een ietwat tragere start knap terug en haalde nog juist de top-10, met in haar zog een sterke Julie. Beiden werden wel 3° en 4° van de provincie. Ook Stans liep naar een sterke 19° plaats op 37. Bij de jongens bekocht Thomas een beetje zijn snelle start en werd 16°. Ook Jonas C. finishte als 21° in de eerste helft iets later gevolgd door Louis en Thomas H.. Bij de 2° jaars zagen we een beresterke Tim, die slechts nipt het podium miste. Ook Bent toonde karakter met een 11° plaats en Matthijs krijgt de prijs van de wilskracht om vol te houden ondanks buikkrampen. En wat dan gezegd van Senne V. onze topspurter, die de cross-spikes aantrok om zijn conditie bij te werken over de meer dan 3 Km lange veldloop. Bij de scholieren jongens werd Jo mooi 8° en ook eerstejaars Jitse en Sam finishten mooi in de helft van het pak. Jonas werd mooi 20ste. Bij de juniores dames haalde Fiebe een verdienstelijke 5° plaats, terwijl de jonge Master Vicky een demonstratie gaf en lange tijd uitzicht had op de zege, maar enkel in de eindspurt de duimen moest leggen. Bij de seniores heren zagen we dan weer hetzelfde scenario met Otto VL. In een wedstrijd 'haasje-over' moest hij enkel 1 atleet voor zich dulden maar gaf alweer na Roeselare een sterke indruk als 2° senior. Ook de Masters heren lieten nog van zich spreken. Herman V. had als M+50 lange tijd zicht op het podium maar moest toch uiteindelijk tevreden zijn met een mooie 4° plaats, gevolgd door naamgenoot Dirk. Bij de jongere masters liep Jonas B. een beretserke wedstrijd en dwong een knappe podiumplaats af. Bij Bart liep het iets minder naar eigen zeggen als 23° van de 41. Benjamin T. was dan weer wel tevreden met zijn wederoptreden na 2 jaar inactiviteit.