Met zo'n 140 AVLL-leden genoten we van een supergeslaagde sportstage in Herentals. Teamspirit, inzet, plezier, kameraadschap, discipline en doorzetting waren de schitterende mix tijdens deze tweedaagse. Als nieuwigheden hadden we het klimparcours, de orientatieloop, de initiatie korfbal en touwtrekken voorzien. Dit alles gemixt met een 'één tegen allen' meeting van atleten tegen trainers en het battle spel met gemixte ploegen van klein naar groot vormden het goedgevulde programma. Ook werden we 's morgens opgewarmd op muziek met dank aan Sien en Lars. Als kers op de taart mocht natuurlijk ons super Freepodium niet ontbreken waar de deelnemers zich eens van hun 'andere zijde' leerden kennen. Kangoeroe en 'krachtpatser' Marcel werd de publiekslieveling  met dito prijs en Good-Luck en Julie kregen de 'wisselbeker' voor hun super dansact. Ook de keuken zette hun beste beentje voor zodat we het energiepeil weer op niveau kregen. Het feestbestuur stond alweer dag en 'nacht' klaar om de laatste gaatjes op te vullen of een welgekomen drankje te serveren. Hoedje af ook voor alle trainers, waarbij we met zo'n 17 jeugdtrainers voor een luxe-begeleiding konden zorgen... Geniet mee van de massa foto's en filmpjes... Ongetwijfeld doen de wildste verhalen reeds de ronde... "One team...One dream... AV Lyra-Lierse' deden we kortom alle eer aan!